Babykläder m.m.

För några veckor sen fick min svåger och hans sambo en son. Jag satte mig vid symaskinen och sydde några presenter. Nu är dessa presenter överlämnade så nu kan jag visa dem här i bloggen. Märkte nu att bilderna på byxorna och dregglisen jag också sydde inte förts över till datorn så jag ska försöka komplettera inlägget med dem sen.

Share
Posted in Textil | Leave a comment

Tävlingsbidrag

Mitt bidrag till Kristinas scrapbookings tävling. Tävlingen gick ut på att tolka en moodboard.

Share
Posted in Kort | Leave a comment

Ordning och reda på kontoret 171016

Pysslade ihop en hållare för pennor och post it-block att ha på kontoret utifrån en tutorial jag hittade på youtube.

Share
Posted in Okategoriserade, Papperspyssel | Leave a comment

Måla måla måla 170916

Har köpt lite olika effektfärger senaste tiden och provade måla med dem idag. Riktigt kul, men behöver kanske öva lite mer innan jag verkligen får den effekt jag vill ha.

Share
Posted in Altrade saker | Leave a comment

Pyssel till hemmet 170903

Fortsatte med lite inredning och knåpade ihop några saker att ha här hemma. Hyllan i köket blev jag inte helt nöjd med och funderar på att göra om den med ben i metall istället. Ska bara lära mig att svetsa först…

Share
Posted in Altrade saker, Inredning | Leave a comment

Möbelsnickeri 170729

Nu när vi äntligen har ett hus (att inreda) och ett garage (att hålla till i) har jag möjlighet att pyssla med lite större projekt. Ett av sommarens projekt blev två stycken bänkar. En att ha ute i trädgården och en med en tygklädd dyna att ha inne i sovrummet. Ignorera det skruttiga staketet i bakgrunden, det får bli nästa sommars projekt ;)

Share
Posted in Inredning | Leave a comment

Hand lettering 170212

Övar på att skriva snyggt…

Share
Posted in Papperspyssel | Leave a comment

Bullet Journal 170111

Tänkte se till att det blir ordning och reda på 2017 och startade en bullet journal.

Share
Posted in Papperspyssel | Leave a comment

Provdocka 160809

Säg hej till min nya vän! Förra året fick jag i present att köpa en provdocka. Vi bodde lite trångt i en lägenhet och jag rymde inte riktigt någon provdocka just då. Men sen i juli är vi husägare (äntligen!) och det innebär att jag fått ett eget pysselrum igen. Bilder på det kommer lite senare. Provdockan har i alla fall nu fått flytta in och redan fått stå modell till några tröjor.

Share
Posted in Pysselrum, Textil | Leave a comment

Skoväska 160801

Min gamla skoväska började dels kännas lite liten och sen så tänkte jag ut ett bättre sätt att få överkanten snygg så det blev ett nytt försök. Denna variant trivas jag bättre med. Jag sydde också en liten innerväska som ryms i ett av facken. Den lilla väskan har dragkedja och passar bra för alla småprylar man kan behöva ha med. På utsidan strök jag fast en bild utskuren i heat transfer.

Share
Posted in Textil | Leave a comment